НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ХРИСТО ПРОДАНОВ ОТ ПОСТА МУ!

И преди, а очевидно и сега, когато пред комунист са поставени на дневен ред хуманното отношение и емпатията, той проявява абсолютно неразбиране. За да омекоти неразбирането си на тези човешки ценности, той ги рамкира в три месеца.

Легендата за обявените със закон за престъпници – комунистите, гласи, че те обикновено търсят тези ценности в хладилника.

Е, тази сутрин в БНТ комунистът Христо Проданов, който за зла ни участ е министър на туризма, напълно потвърди правилото с думите си:

“Личното моето мнение – това, за което аз ще настоявам, е след 31-ви май тази програма да приключи. По простата причина, че ние проявихме хуманност към тези хора, които бягат от война, помогнахме, настаняваме ги. Три месеца се грижим за тях, след което е необходимо тези хора вече да излязат на пазара на труда, да си намерят квартира, да плащат наем и да живеят така, както живеят всички останали хора”.

Очаквано в националната телевизия гласно никой не се възмути от потреслото всеки нормален човек изказване на комуниста Проданов. Съответно никой не го контрира по начина, по който заслужаваше.

Няколко часа по-късно медиите като цяло не вдигат особен шум. Както например заслужено направиха спрямо министъра на културата Атанас Атанасов. Както направиха и преди години – отново с основание, срещу Валери Симеонов заради безумното му изказване за “уж болните деца”.

Незабавното свобождаване на Христо Проданов от поста му е повече от задължително. А ако Корнелия Нинова отново не дава – както блокира изпращането на оръжия за Украйна, то значи, че за смяна е абсолютно цялото правителство.

Вижте също